Dyrlægevagten hos Thy Dyrehospital

Thy Dyrehospital har en vagtordning for familiedyr. Vagtordningen varetages på Dyrehospitalets hovedafdeling i Thisted, Silstrupparken 2, 7700 Thisted.

På grund af den stigende specialisering indenfor de enkelte dyrearter bemandes vagten fra 1/4 2022 udelukkende med dyrlæger, der til dagligt arbejder fuldtids i vores familiedyrspraksis.

Idet der er grænser for hvor mange vagttimer den enkelt dyrlæge kan varetage, udover en fuldtids 37 timers dagsstilling, kan vi derfor tilbyde følgende vagtdækning udenfor den normale åbningstid på Thy Dyrehospital:

  • Alle hverdage i tidsrummet 17.00-23.00, samt
  • Alle weekender og helligdage i tidsrummet 07.00-23.00:

Vil akut syge eller tilskadekomne familiedyr efter forudgående telefonisk aftale kunne tilses af en dyrlæge på Thy Dyrehospital. Man skal selv kunne transportere dyret til klinikken. 

Udenfor disse tidsrum, det vil sige:

  • Alle nætter fra kl. 23.00 til 07.00 næste morgen:

Vil man kunne opleve at blive henvist til at kontakte vagthavende dyrlæger på dyrehospitaler i Aalborg området eller i Herning efter eget ønske.

I sygdomstilfælde der kræver akut operation med lovkrav om deltagelse af mere end én dyrlæge, vil man undtagelsesvis opleve at den tilstedeværende dyrlæge må henvise til et af de større vagthospitaler/vagtkredse nævnt ovenfor. 

*Thy-Mors Kvægdyrlæger har en udkørende vagtordning for behandling af  produktionsdyr,  primært malkekvæg, kødkvæg og får. De vagthavende er produktionsdyrs dyrlæger og varetager ikke behandling af familiedyr.

Thy Dyrehospitals´s dyrlægevagt kontaktes på tlf: 96 19 80 80. Følg vejledningen i telefonen

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.