Chipmærkning og vaccination af hvalpekuld

Chipmærkning og vaccination af hvalpekuld

Som opdrætter er man forpligtet til at chipmærke og registrere hvalpene inden de er 8 uger gamle. I den forbindelse er det fordelagtigt at sundhedschekke og vaccinere hvalpene samtidigt, så de er sundhedsmæssigt i orden og godt beskyttede når de skal ud i nyt miljø. Normalt registreres hvalpene i opdrætterens navn. Hvis hvalpene er solgt og du derfor kender navn og adresse på hvalpenes nye ejere, kan vi i forbindelse med chipmærkningen registrere hvalpene i de nye ejeres navn med det samme. Hvis du har bestilt tid hos os til chipmærkning m.m. af dit hvalpekuld, og ønsker at vi skal registrere hvalpene i de nye ejeres navn(e), bedes du udfylde nedenstående skema, og sende det til os ved klik på "Send" nederst på listen Vi skal helst have oplysningerne senest dagen før du kommer med hvalpene til mærkning.

Bemærk: Chipmærkning og vaccination af hvalpekuld afregnes straks i forbindelse med behandlingen, med mindre andet er aftalt med en af dyrlægerne på forhånd. Ellers kan vi ikke indberette til hunderegisteret. Vi modtager betaling via SWIP, MobilePay, betalingskort eller kontanter.

(Hvis du har bestilt stambøger i Dansk Kennel Klub, med os som chipmærkende dyrlæge, er det ikke nødvendigt at udfylde denne side, da vi sender de individuelle chipnumre direkte til DKK.)

Opdrætter:

Hvalpekuldet:

For hvalpekuldet ønskes, sæt kryds:

Hvalpeliste:

Hvalp 1Hvalp 2Hvalp 3Hvalp 4Hvalp 5Hvalp 6Hvalp 7Hvalp 8Hvalp 9Hvalp 10Hvalp 11Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.