SÆRLIGE COVID-19 FORHOLDSREGLER JANUAR 2021.

Vi holder fortsat åbent for behandling af familiedyr. Vi sælger også fortsat sygdomsdiæter (hundefoder) og nødvendige plejemidler.

 

På grund af de skræmmende smittetal og de skærpede restriktioner, må vi anmode om at der kun kommer 1 ledsagende person med dyret ind på klinikken.

Der er med de nye restriktioner kun plads til 6 kunder i vores venteværelse. Såfremt du ved ankomst kan se, at der allerede ER 6 personer tilstede, bedes du vente udenfor i vindfanget. 

Du er også velkommen til at ringe til os ude fra bilen og melde din ankomst. Så kommer vi ud og henter dig og dyret når vi er klar.

Der er, som alle andre steder, krav om brug af mundbind, og vi henstiller at du spritter dine hænder af både før og efter besøget hos os. 

Dyrene  behandles som normalt i så vidt omfang som det overhovedet er muligt.

Vi indkalder til vaccinationer til de vante terminer, da vi generelt ikke kan forsvare at lade vores patienter stå med manglende beskyttelse overfor de alvorlige sygdomme vi vaccinerer imod. 

Hvis du som dyreejer er i risikogruppe m.h.t. COVID-19, og ikke ønsker at løbe en risiko ved at komme i klinikken, er du velkommen til at ringe og få en snak om hvilke smitteforholdsregler du kan tage for dit kæledyr, såfremt du ønsker at udsætte vaccinationen til smittetrykket er faldet. 

Vedr. Thisted Dyrehospital:

Vi holder dyrehospitalet og fodersalget åbent, men der kan være situationer med ventetid, hvilket vi håber at der er forståelse for.

Vedr. Sydthy Dyreklinik i Hurup:

Åbningstiden og aktiviteter på klinikken i Hurup indskrænkes.

Der vil som hovedregel være åbent:

                      Mandag- fredag 13.30-16.30

I perioden med de særlige COVID-19 restriktioner vil de fleste operationer blive henvist til Thisted Dyrehospital, Silstrupparken 2 i Thisted.

Ved recept fornyelse:

Det vil hjælpe os meget hvis du ved recept fornyelse ringer i forvejen, gerne  i dyrlægernes telefontid fra kl 7.00-8.30 på telefon 96198080. Så kan vi have recepten klar når du kommer. 

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.