VI BRUGER MUNDBIND LIDT ENDNU...

Vi bruger fortsat mundbind i konsultationerne,  da det er svært at holde tilstrækkelig afstand.

 

Vi glæder os sammen med resten af Danmark over de mindskede Corona restriktioner. Vi har derfor heller ikke længere restriktioner for antal personer i vores venteværelse så længe at vi alle opretholder den fornødne afstand.

I konsultationsrummene, hvor vi står sæt sammen i forbindelse med undersøgelse og behandling af jeres kæledyr, er det svært at holde tilstrækkelig afstand.

Derfor fastholder vi brug af mundbind eller visir i konsultationsrummene for både dyrlæger og klienter, indtil vaccineudrulningen er tilendebragt.

Vi tilstræber også, at der kun kommer 1 person med dyret ind i konsultationsrummet, men kan i enkelte tilfælde godt tillade flere, afhængig af omstændighederne.

Det vil fortsat være en stor hjælp hvis du ved recept fornyelse ringer i forvejen. Ring gerne på 96198080, så kan vi have recepten klar når du kommer, hvilket mindsker ventetiden. 

Tak fordi I hjælper til med at vi passer på hinanden, her i den forhåbentlig sidste Corona-slutspurt.

 

 

 

 

 

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.