VI HENSTILLER TIL FORTSAT BRUG AF MUNDBIND I KONSULTATIONERNE

Vi bruger fortsat mundbind i konsultationslokalerne

I forsøget på at undgå at vi får udbredt corona smitte blandt vores medarbejdere henstiller vi til, at der bæres mundbind i situationer hvor der er tæt kontakt mellem kunder og personale. Det vil i praksis sige, at vi bruger mundbind når vi står tæt sammen omkring patienten i konsultationsrummene.

Hvis ikke du har medbragt mundbind, så har vi et som du kan få udleveret ved henvendelse i receptionen.

Vi tilstræber også, at der som udgangspunkt kun kommer 1 person med dyret ind i konsultationsrummet, men vi kan, i enkeltstående tilfælde, tillade flere, afhængig af omstændighederne.

Det vil fortsat være en stor hjælp hvis du ved recept fornyelse ringer i forvejen. Ring gerne på 96198080, så kan vi have recepten klar når du kommer, hvilket mindsker ventetiden.

Husk at endelig at gøre brug af de spritflasker vi har stillet frem på receptionsdisken og i kurven udenfor indgangsdøren.  

Tak fordi I hjælper til med at vi passer på hinanden.

 

 

 

 

 

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.