Thy Dyrehospitals afdeling i Hurup er lukket pr 27/10 2023

Klinikken havde sidste åbningdag d. 27. oktober 2023

På grund af store  problemer med at rekruttere dyrlæger til klinisk praksis her i Thy såvel som i resten af landet, har vi måttet lukke afdelingen i Søndergade i Hurup ved udgangen af oktober 2023.

Det er med beklagelse, at vi ser os nødsaget til at tage dette skridt, men ved at samle alle medarbejdere på Thy Dyrehospital i Thisted, vil vi fortsat være i stand til at tilbyde alle vores patienter den bedst mulige behandling i trygge rammer på et moderne og veludstyret dyrehospital.

Vi beklager den ulempe, det medfører for vores kunder gennem mange år. Trofaste kunder, der har købt kvalitetsfoder hos os med loyalitets rabat, får overført deres loyalitetskort til Thy Dyrehospital og vil her forsat kunne få det samme gode foder med de optjente rabatter.

Vi glæder os til at møde jer på Thy Dyrehospital, Silstrupparken 2, 7700 Thisted.

Du kan ringe for tidsbestiling på vores sædvanlige telefonnummer: 96 19 80 80

Mvh

Fagdyrlæge Benthe Bak Jensen, Dyrlæge Arne Fink samt kolleger

 

 

 

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.